roadmapstudios zoho

Going Cloud: Roadmap is nu Zoho Partner

We zijn enorm trots om onze grootste mijlpaal tot nu toe aan te kondigen, onze nieuwe alliantie met Zoho Corporation. Vanaf vandaag is Roadmap Studios bevoegd om de Zoho suite voor zakelijke toepassingen te verkopen en te implementeren voor het MKB in Nederland en Europa.

roadmapstudios zoho partner

Waarom deze stap

Onze klanten eisten een uitgebreid pakket cloud applicaties vanaf het moment dat we opgericht waren. Pas begin 2018 besloten we om de mogelijkheden te verkennen. Dit kostte enige tijd omdat het landschap van de Cloud Business Suite erg groot is, en dus kostte het tijd om de juiste partner te vinden voor zo’n belangrijke strategische beslissing. Wat nog belangrijker is, we misten de interne specialisten om tegemoet te komen aan de vraag naar dergelijke diensten / producten.

Oplossing

  1. Het aantrekken van nieuwe partners: Farhad & Kambiz. Farhad werkte tot kort bij een groot accounting firma als senior audit associate en Kambiz als een senior consultant bij een internationaal SAP consulting firma. Beide partners zullen nog een nette introductie krijgen in de toekomst.
  2. Strategisch partnerschap aangaan met Zoho Corporation. Dit was een natuurlijke aantrekkingskracht, we deelden dezelfde visie op het gebied van ERP/CRM, technologie en locale aanwezigheid.

Beide beslissingen gebeurden bijna gelijktijdig en heel soepel. We waren allemaal op de hoogte van belangrijke onderwerpen en wilden een Europese underdog met “winnaar” mentaliteit als onze strategische cloud partner. Zoho paste perfect bij dat profiel na uitgebreide screening, onderzoek en een reeks discussies.

Ons nieuw aanbod diensten en producten

  • Zoho CRM, One ERP & Creator (custom business process apps)
  • WordPress & WooCommerce development
  • App development voor iOS en Android (Ionic/Angular/React)

Deze beslissing betekent uiteraard een grote reorganisatie van ons bedrijf, gaande van een puur ontwikkelingsbedrijf tot een one-stop-shop IT-partner voor het MKB. We zullen dit en nog veel meer bespreken in onze toekomstige blogs als onderdeel van onze blogserie “Going Cloud”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You were not leaving your cart just like that, right?

Enter your details below to save your shopping cart for later. And, who knows, maybe we will even send you a sweet discount code :)