Roadmap Studios is een full-service digital agency met ruim 10 jaar ervaring in technologie en processen voor het MKB. We verbeteren dagelijks onze vaardigheden, methoden en levering om u nog sneller en beter van dienst te kunnen zijn. Bent u op zoek bent naar een partner om uw visie te realiseren? Dan hoeft u niet verder te zoeken. We gebruiken de scrum-methodologie als ons ontwikkelingskader voor al onze projecten. Uw transformatie vindt in drie fases plaats: voorbereiding, proces en release.

Onze Scrum Methodiek voor uw Project: 

Roadmap Studios scrum

Het gaat niet zozeer of u bezig moet zijn met digitale transformatie, maar hoe snel u het moet toepassen. Bedrijven waarbij de digitale transformatie in de core business zijn geïntegreerd, identificeren en maken gebruik van elke nieuwe mogelijkheid wat de nieuwste technologische kansen te bieden heeft. Dit doen ze snel en efficiënt.  

Waar grote bedrijven veel  digitale experts in huis hebben, is dit voor de meeste MKB bedrijven niet realistisch. Simpelweg omdat de kosten daar niet tegenover opwegen. Wij zijn voortdurend bezig om de nieuwe technologieën in kaart te brengen en de toegevoegde waarde voor MKB bedrijven te identificeren. Waarbij de toepassing ervan een absolute toegevoegde waarde moet hebben voor u.

Echter, niemand kent uw bedrijf beter dan dat u het kent. Daarom zijn wij opgestaan om samen met u de digitale transformatie binnen uw bedrijf op gang te zetten. Wij dienen als een sparring partner om alle kennis dat wij in huis hebben te benutten om u de voorsprong te geven die u nodig heeft.

zoho inventory zoho inventory zoho inventory
Holler Box
Your Cart