Verkoop sneller, slimmer en beter. Probeer nu.

zoho crm

Maak contact met potentiële klanten op het juiste moment en trek hun aandacht via elk kanaal. Zoho CRM helpt bedrijven van elk formaat op een slimmere manier meer deals te sluiten.

E-mail

Ken uw e-mails prioriteiten toe per verkooppipeline, met context en analyses.

Meer informatie

Livechat

Segmenteer bezoekers van uw website en verhoog conversies via livechat.

Meer informatie

Telefonie

Maak verkoopgesprekken effectief met klik-en-bel, herinneringen en gespreksanalyses.

Meer informatie

Sociale media

Leg leads vast en beheer sociale-media-interacties van uw merk met slimme integraties.

Meer informatie

Blijf aan de AVG-regels voldoen met Zoho CRM.


Maak kennis met Zia: de gespreks-AI

Chat of bel met uw door AI ondersteunde verkoopassistent voor alle klantgegevens van uw CRM om tijd te besparen.


zoho crm blueprint workflow

Blauwdruk

Procesbeheer om verkoopprocessen op te zetten, te automatiseren en tegelijkertijd bij elke stap toezicht te houden op naleving door uw team.

Portals

Creëer afzonderlijke portals voor uw klanten, leveranciers en partners en laat ze zelf hun verzoeken afhandelen.

Leadbeheer 

Genereer leads, automatiseer leadscores en haal goede leads binnen als klanten.

Workflow

Één regel. Meerdere voorwaarden.

Er zijn veel taken die u elke dag moet uitvoeren, van het verzenden van e-mails aan klanten tot de follow-up met leads en het bijwerken van vereiste velden. Workflow-regels helpen u dat werk gedaan te krijgen door automatisch bepaalde acties te activeren wanneer aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Stel maximaal 10 voorwaarden in voor één regel en verhoog de kracht van één workflow met de factor 10.

zoho crm workflow

Gratis proefversie van 15 dagen. Probeer Zoho CRM vrijblijvend.

Ideaal voor bedrijven van elke omvang en uit elke branche. Gratis tot 3 gebruikers*.

De hierboven genoemde prijzen zijn exclusief lokale belastingen (btw, vat, enz.).
* We hebben ook een gratis versie voor 3 gratis gebruikers. Dankzij hoofdfuncties als leads, documenten en mobiele apps is deze perfect voor werk vanuit huis .


CRM definieren

CRM, een afkorting van Customer Relationship Management, is een term die in eerste instantie werd gedefinieerd en ontworpen om de klantenservice te verbeteren. Vandaag de dag heeft het echter betrekking op een hele bedrijfsstrategie. Een CRM-systeem fungeert als een verzamelplaats om uw verkoop-, marketing- en klantenserviceactiviteiten samen te brengen en uw proces, beleid en mensen te stroomlijnen binnen één platform. 

Waarom bedrijven kiezen voor CRM-software

CRM is de grootste softwaremarkt ter wereld en heeft zich in toenemende mate bewezen als het beste technologische gebied waarin bedrijven kunnen investeren. Met de prominente positie die de markt voor CRM-software in de cloud in de loop der jaren heeft verworven en het gemak waarmee CRM’s kunnen worden geïntegreerd met andere toepassingen die bedrijven in het algemeen gebruiken, helpen CRM-systemen de implementeerders ervan om elk aspect van hun bedrijfscyclus te dekken met een toename van het verkoop- en marketingrendement, en helpen ze tegelijkertijd kosten te verlagen.

WooCommerce Integratie

Zoho Social Media

Verkopen is sociaal. Uw CRM moet dus ook sociaal zijn.

Combineer de kracht van sociale media in uw salesproces voor meer bewustzijn van uw merk, om betere, sterkere relaties op te bouwen en om sneller deals te sluiten.

Meerdere profielen. Eén merk.

Als uw organisatie voor afzonderlijke producten of services profielen heeft op social media als Facebook en Twitter, kunt u deze met Zoho CRM eenvoudig beheren door ze toe te voegen aan de profielen onder een merk. Door een nauwere integratie met Zoho Social synchroniseert Zoho CRM in realtime naadloos al uw merkprofielen en -instellingen. Besteed minder tijd aan het instellen van het systeem en meer tijd aan het sluiten van deals.

Verbind. Betrek. Verkoop.

Beheer in realtime al uw sociale mediagesprekken met potentiële klanten op Facebook en Twitter. Van het delen van content tot het sluiten van deals, alles verloopt rechtstreeks via de tab Social in Zoho CRM.  

Focus op de mensen en gesprekken die ertoe doen.

Volg posts en gesprekken van leads, contacten of potentiële klanten en blijf op de hoogte.

       

Leads en contactpersonen toevoegen vanuit sociale media.

   
 
Holler Box

Zoho Telefonie

Gesprekken met context

Door uw toepassingen voor gespreksbeheer te integreren met Zoho CRM kan uw team bij elk gesprek beschikken over de CRM-context.

Met één klik bellen

Verspil geen tijd meer met het kiezen van telefoonnummers en bel rechtstreeks vanuit Zoho CRM. Wanneer u een lead of contactpersoon bekijkt, hoeft u alleen maar te klikken op het belpictogram om een oproep te starten.

Mis nooit meer een gesprek dankzij herinneringprompts

Het is moeilijk om bij te houden welke telefoongesprekken u moet voeren, als u meerdere deals in de gaten aan het houden bent en talloze taken moet uitvoeren. Met de herinneringprompts voor te voeren gesprekken van de telefoniefunctie vergeet u nooit een gesprek.

Persoonlijke klantenservice

Zelfs als u honderden klanten hebt, kunt u ze allemaal bij naam begroeten wanneer u uw telefoons verbindt met CRM. Begin met het opbouwen van klantrelaties door gevoerde gesprekken, notities en taken met betrekking tot elke klant te bekijken.

Bespaar tijd met automatische registratie van gespreksgegevens

Dankzij automatische registratie van gespreksgegevens behoort handmatige invoer van gegevens tot het verleden. Gebruik het pop-upvenster van het gesprek om notities toe te voegen, follow-uptaken te maken of de contactpersoon toe te wijzen aan een vertegenwoordiger.

Gespreksanalyses

Meet de prestaties van uw verkoopteam en motiveer ze betere prestaties te leveren met behulp van gespreksanalyses. Met ingebouwde diagrammen en rapporten kunt u uw gespreksgegevens visualiseren en uitzoeken hoe u een betere klantervaring kunt bieden.

Kies de gewenste serviceaanbieder van gespreksbeheer

Zoho CRM is volledig geïntegreerd met diverse populaire aanbieders van PBX en gespreksbeheer, zoals Twilio, RingCentral, Ring.io, Ozonetel, Knowlarity, Promero en meer.
 
Holler Box

Zoho SalesIQ

Doe mee met livechat.

Houd de aandacht van uw websitebezoekers in realtime vast met livechat en verhoog uw verkoopconversies. Via dit uiterst interactieve kanaal kunt potentiële klanten vragen stellen of advies geven over de producten die het beste aansluiten bij hun behoeften. zoho chat

Ken uw bezoekers.

Zoek uit of een bezoeker een terugkerende klant is of een nieuwe potentiële klant voordat u contact legt. Ontvang een melding wanneer een zeer waarschijnlijke potentiële klant terugkeert naar uw website, bekijk de deals van deze klant in de pipeline en prioriteer op basis hiervan uw inspanningen. zoho chat

Laat bezoekers niet wegglippen.

Als uw website 1000 bezoekers per dag trekt, is het gemakkelijk om zeer waarschijnlijke potentiële klanten die uw site bezochten te missen. Door bezoekers automatisch te segmenteren in leads, potentiële klanten en klanten, zorgt Zoho CRM ervoor dat u altijd weet wie uw site bezoeken. zoho chat

Krachtige livechat-rapporten.

Klantsegmentaties worden weergegeven in duidelijke diagrammen. Weet waar uw bezoekers vandaan komen en wat ze zoeken, weet wat de bezoekers met de meeste potentie zijn op een bepaalde dag, en meer. Vergelijk deze meetgegevens gedurende een periode om trends te identificeren en uw klantinteracties te verbeteren. zoho chat
Holler Box

Zoho Mail

Verbeter de productiviteit met contextueel e-mailbeheer.

Als verkoper is het van essentieel belang dat u weet hoe u zo goed mogelijk communiceert met uw leads, potentiële klanten en contactpersonen. Schrijf krachtiger en meer persoonlijke inhoud door e-mails te combineren met contextuele CRM-gegevens en -analyses om betere reacties te krijgen van uw contactpersonen en potentiële klanten. zoho mail

Laat e-mails niet uit het zicht verdwijnen.

Maak gebruik van Zoho CRM-rapporten waarin u ziet wanneer uw e-mails zijn afgeleverd, of ze zijn geopend en wanneer ze zijn gelezen. En omdat Zoho CRM alle e-mails koppelt aan de desbetreffende klantrecords, hoeft u zich nooit meer door een berg berichten heen te werken om uw volgende ronde follow-ups te versturen. zoho mail

Sleep. Zet neer. Ontwerp.

Sjablonen vormen een snelle en gemakkelijke manier om te ontsnappen aan het saaie opstellen van e-mails. Ontwerp een sjabloon die bij uw stijl past, of kies er een uit onze galerie van speciale sjablonen en pas deze aan. Gebruik de sjablooneditor om elementen, zoals tekst, afbeeldingen, tabellen en kolommen, te slepen en neer te zetten waar u maar wilt. zoho mail

Weet hoe uw team het doet.

Een manager moet weten wie goed presteert en wie beter moet presteren. Gebruik Zoho CRM-analyses van het account van elke verkoper om individuele rapporten te maken op basis van het aantal e-mails dat ze hebben gestuurd per dag, week of maand. zoho mail

Compatibel met uw favoriete e-mailsysteem.

Verzend en ontvang e-mails van uw favoriete e-mailclient, zoals Gmail, Yahoo!, Outlook en Zoho Mail, zodat u nooit een bericht mist. Gebruik de standaard e-mailconfiguratie om alle inkomende e-mails aan uw CRM te koppelen. zoho mail

Integreer uw e-mailcampagnes.

Integreer uw CRM-account met Zoho Campaigns om e-mails in bulk te verzenden naar uw leads, contactpersonen en potentiële klanten. Start bulk-e-mailcampagnes, analyseer de prestaties ervan met rapporten over de openings- en doorklikpercentages en importeer alle leads en contactpersonen van Zoho Campaigns in Zoho CRM. zoho mail
Holler Box
zoho inventory zoho inventory zoho inventory
%d bloggers like this: