1/6 Ontdekking

Het is onze obsessie om de waarom van uw bedrijf te begrijpen en om dat te veranderen in een Zoho systeem dat uw verkoop- en marketingstrategie ondersteunt. Dit proces duurt 1-2 uren en afhankelijk van uw afstand, kan dit ook met videobellen.

2/6 Design

Iedereen kan een veld toevoegen. Dat is niet moeilijk. Maar wij hebben jaren ervaring in wat wel en wat niet werkt. Na onze eerste gesprekken, kunnen we u helpen een CRM systeem te bouwen dat uw doelen en processen ondersteunt.

3/6 Migratie Data

Of u nu overstapt van een ander CRM systeem, Excel data of data overzet van een boekhoud systeem, wij kunnen u helpen uw data te migreren naar Zoho. De adoptie is fijner en sneller wanneer bekende data zichtbaar is in uw dashboard.

4/6 Integratie

Zoho heeft meer dan 40 top applicaties die u kunt gebruiken om uw bedrijf te runnen. Alhoewel de integratie tussen de apps enigszins natuurlijk is, zijn er wel condities om het goed te verbinden. Daar kunnen we u bij ondersteunen. Daarnaast hebben we ook onze eigen native, door Zoho gecertificeerde koppelingen met WooCommerce en Exact Online om uw integratie af te ronden.

5/6 Training

Wij bieden standaard trainingen van een dagdeel bij implementatie door ons. Naast standaard training bieden wij ook trainingen op maat. Onze focus tijdens de training is om de doelen die we bij het initieel gesprek gezet hebben, verder te versterken.

6/6 Support

Kies voor een supportplan op maat. Geen uurtje factuurtje bij ons. Samen stellen wij een supportplan op die u ontzorgt.

1/5 Strategie

Wij maken websites die de doelstellingen van jouw organisatie helpen bereiken. Daarom beginnen wij altijd met een of meer strategische sessies. Hierin bepalen we samen wat de uitgangspunten zijn voor een succesvol eindproduct. Voor zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker. Heb je al een strategie uitgedacht? Perfect, dan gaan we daarmee aan de slag.

2/5 Technisch Document

Het Technisch Document vormt de basis van het gehele traject. We denken na over functionaliteiten, UX, wireframes en bedenken alle use cases die van toepassing zijn. Zo leggen we het perfecte fundament voor een succesvol en effectief eindproduct.

3/5 Visueel Ontwerp

Aan de hand van het Technisch Document gaan we aan de slag met het ontwerp. We vertalen de wireframes naar een eindproduct dat volledig aansluit bij de look en feel van jouw organisatie. Heb je al een ontwerp? Mooi. Dan zorgen wij er namelijk voor dat we die perfect opleveren.

4/5 Ontwikkeling en testen

Met het design onder de arm gaan de programmeurs aan de slag. We werken met open source standaarden, maar alles wat we doen is maatwerk. WordPress voor sites en shops, Node.js voor complexere toepassingen of middleware, en apps met Ionic Framework. De code is altijd van jou en altijd vrij toegankelijk.

5/5 Lancering en doorontwikkeling

Als we klaar zijn om te lanceren treedt een heel protocol in werking. We checken de redirects, monitoren Google Analytics nauwlettend en we analyseren met realtime data waar we optimalisaties kunnen doorvoeren. We brengen ook de online marketing machine op gang. Dat alles legt de basis voor verdere doorontwikkeling en optimalisatie van jouw digitale product.

You were not leaving your cart just like that, right?

Enter your details below to save your shopping cart for later. And, who knows, maybe we will even send you a sweet discount code :)