Uitzonderlijke creativiteit gemengd met visie, marketing en geavanceerde technologie is wat we achter de bar van Roadmap Studios schenken.

zoho one

ERP/CRM Implementatie

Wij helpen u bij het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen door de meest uitgebreide verzameling cloud-applicaties in te zetten: Zoho
Al vanaf slechts €1,- per gebruiker/dag!

  • Alles-in-één-licentiemodel
  • Centraal beheer
  • Eén factuur voor uw organisatie
  • Meer dan 40 geïntegreerde bedrijfs-apps
  • Integraties met o.a. Office 365, Google Apps en meer.
  • Inclusief mobiele en native apps, en extra’s

Probeer nu 30 dagen gratis en ontvang een vrijblijvend workshop van ons!

webshop services

Webdesign en Webshops

Wij bouwen moderne responsive websites en webshops sinds 2010. Dit doen wij in WordPress, dit is het meest gebruiksvriendelijke gratis CMS voor ondernemers. Webdesign heeft een bekend proces, maar altijd een uniek resultaat bij ons.

Naast Webdesign, bouwen wij ook premium WooCommerce plugins. Zo zijn we verantwoordelijk voor de gecertificeerde Zoho plugins.

Flexibiliteit, Deskundigheid en Professionaliteit zijn 3 kernwaarden die ik graag aan Roadmap Studios toe ken. Zij zijn volledig verantwoordelijk geweest voor Go-lemon.nl vanaf dag 1. Ik kan Roadmap aan iedereen aanraden!

avatar

Bas van der Putten

CEO – Go-lemon.nl

Roadmap Studios scrum

Van sketch tot een volledig functionele App

Alle creatieve en geweldige Apps zijn begonnen als ideeën. Ons inzicht in het maken van een App begint bij een goede voorbereiding. Wij gaan samen met u alle relevante punten analyseren voordat we met bouwen beginnen.

We doen al vier jaar extreme programmering met Phonegap/Cordova en we hebben hoogwaardige MEAN Stack-toepassingen op iOS en Android in onze portfolio.


Technologie Stack

We gebruiken een combinatie van verschillende technologieën zoals – MongoDB, Express, Angular, React, Node.js met IONIC voor het maken van web- en mobiele applicaties.

apache cordova
Apache Cordova

App Development

mongo db
MongoDB

Database system

ionic framework services
Ionic

Mobile App Framework

Express

Web Framework

angular services
Angular

Front-end Framework

typescript services
Typescript/ES6

JavaScript that Scales

reactjs
React.js

Front-end Framework

nodejs
Node.js

Runtime Environment

online marketing services

Digital Experience partner voor uw bedrijf

Van het genereren van verkeer naar uw website om algemene strategische campagnes te maken. Uw online-inhoud is altijd van belang om te ontdekken hoe uw klanten over uw zussen denken en denken. U hebt altijd een digitaal marketingbedrijf nodig dat niet alleen uw klanten begrijpt, maar u ook helpt bij het ontwikkelen van een online marketingstrategie.

In het kort zullen we u helpen bij het vinden van uw doelgroep en u helpen uw omzet te vergroten.


Marketing Services

We kunnen u op de voorpagina van Google plaatsen om de bekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bij Roadmap Studios bieden we een complete oplossing voor het optimaliseren van uw online aanwezigheid.

Web Analytics

E-mail Marketing

Social Selling

Content Optimization

Organic SEO

Google Adwords

zoho inventory zoho inventory zoho inventory
Holler Box