simplebooking appency

Simplebooking

Simplebooking is een uitgebreide alles-in-een SaaS voor de afsprakensector. Klanten zijn onder andere kapsalons, personal trainers, schoonheidssalons, automotive-diensten en nog veel meer. De start-up groeit snel door voortdurende innovatie en een solide strategie.

Vereisen

Het bedrijf had het volledige ontwerp en technische specificaties om een SaaS te bouwen, maar weinig kennis van het Ruby-framework.
Het doel was om een volledig geautomatiseerde Software-as-a-Service te creëren voor bedrijven in de afsprakensector. Het ontwerp was goed en de functionele specificaties waren ook duidelijk. Het moest modulair opgebouwd worden met Afspraken & amp; POS als de kernmodules. Bovendien moest de UI bootstrap zijn continue innovatie in UX mogelijk te maken. Tot slot moest het platform schaalbaar zijn om steeds meer data en bezoekers te kunnen verwerken.

Levering

Doordat de klant het ontwerp en specificaties had, was het doel voor ons helder vanaf het begin. Wel was dit een heel uitgebreid en groot systeem en dit zou ruim een half jaar duren om een MVP te maken. Dit lukte ons ook doordat we heel gefocust en agile te werk gingen. We focusten ons op de volgende pijlers:

  • Modulair architectuur
  • Bootstrap design
  • Integratie met o.a. Mollie, Google en Facebook
  • Schaalbaarheid
  • Veiligheid

Het resultaat mag er ook wezen. We hebben een jaar gewerkt aan de uiteindelijke release versie en werken tot vandaag er nog steeds aan.
Kapsalons/Personal Trainers/Meer kunnen hun hele bedrijfsvoering runnen op simplebooking en klanten kunnen makkelijker dan ooit een afspraak inplannen bij hun kapper of personal trainer.
Bekijk hier het resultaat: https://simplebooking.nl

zoho inventory zoho inventory zoho inventory