siamngk

SIAM NGK App

Vereisten

Siam NGK Garageclub is een groot onderhoudsbedrijf voor voertuigen in Thailand. Het heeft een zeer sterke reputatie voor voertuigonderdelen en onderhoudsdiensten aan consumenten en bedrijven in het hele land. Het bedrijf heeft een stevige offline aanwezigheid, maar mist een online aanwezigheid.
Na een goed brainstormsessie kwamen wij overeen dat het nodig was om met zijn eigen App in de mobiele arena te stappen. Het bedrijf heeft zijn visie overgedragen aan Appency en wij hebben een App geleverd wat zeer gebruiksvriendelijk en solide sociaal / commerce-app gefocust is voor zijn klanten.

Delivery

Het bedrijf had de wens om meer voertuigonderdelen online te verkopen en om digitaal contact te leggen met haar klanten. Wij hebben besloten om de App in Ionic te bouwen en te verbinden met een WordPress-backend. De gebruikers kunnen nu via de App voertuigonderdelen vinden, bestellen, in contact komen met andere gebruikers (waaronder NGK) voor vragen, discussies voeren, ondersteuning krijgen en beloningspunten verzamelen om prijzen te winnen.
De app is ontworpen met een picture-slider bovenaan, gevolgd door 4 functies:

  1. Parts Search
  2. NGK News
  3. NGK Videos
  4. Points Rewards

NGK was en is zeer tevreden met deze eerste stap naar hun online visie en strategie. We zullen in de toekomst met NGK blijven samenwerken aan deze en andere uitdagende projecten.
You can download the iOS version of the app here and the Android version here to see the final result.

zoho inventory zoho inventory zoho inventory