homewinkel

Homewinkel

HomeWinkel wordt ook wel ‘Dutch Homepolish’ genoemd. Deze prachtige winkel heeft de top van de interieur stylisten voor interieur- of bedrijfsprojecten. Nog belangrijker is dat ze een prachtige showroom hebben in de centrale gelegen stad Amersfoort.

Vereisten:

HomeWinkel heeft ons gevraagd een website te maken waar klanten online een afspraak kunnen maken en een goed beeld krijgen van hoe hun concept werkt. Daarnaast vroegen ze om een digitale strategie om hun bedrijf in de eerste drie jaar lokaal te laten groeien.

Levering:

We hadden verschillende persoonlijke brainstormsessies met de eigenaar om onze ideeën op één lijn te krijgen en zijn visie te conceptualiseren. We hebben een prachtige simpele, snelle en krachtige web ervaring afgeleverd met een eenvoudige online reserveringsmodule voor afspraken. Daarnaast hebben we Instagram, Google Maps en krachtige analysesoftware aan de backend geïntegreerd om alles te monitoren met een focus op Local SEO.
We hebben ons tevens gericht op de Facebook-pagina, die nu meer dan 330 actieve volgers heeft. De omzet groeit elk kwartaal en we hebben later het tweede deel van de strategie gelanceerd; Branding strategie.
Bekijk hier het resultaat: www.homewinkel.nl

zoho inventory zoho inventory zoho inventory