webshop services

Go Lemon

Bas van der Putten is een van die ondernemers waarvan je weet dat ze een grote impact zullen hebben. Toen hij mij benaderde met zijn idee over het leasen van de nieuwste iPhone’s tegen een betaalbare prijs, was ik meteen verkocht. Na wat sparren en brainstormen over het idee en visie, hebben wij met succes alles gerealiseerd in een state-of-the-art e-commerce website.

Vereisten

De start-up heeft een lease bedrijfsmodel van fysieke producten (nieuwe iPhone’s) voor de Nederlandse markt. Alle processen moesten worden geautomatiseerd, van inkoop, verkoop, facturering en incasso. Go lemon wilde een aangepast bestelproces voor zijn klanten. Nadat de klant een iPhone heeft geselecteerd, moet hij/zij de postcode + het huisnummer invullen. De winkel valideert deze twee variabelen en vult het adres in. De klant krijgt een financiële kredietcontrole via Experian wanneer alle persoonlijke informatie is ingevuld. Na de financiële goedkeuring kan de klant zijn bestelling afronden. We hebben alle processen geautomatiseerd, van bestelling tot levering en boekhouding, zodat Bas zich volledig kan richten op verkoop en marketing.

Levering

We zijn begonnen met werken vanuit de backend naar het front end, net als al onze projecten. Het resultaat is adembenemend mooi en zeer gericht op conversie. Klanten krijgen een paar eenvoudige keuzes die hen naar de juiste iPhone en het leaseplan zullen leiden. We zijn er ook in geslaagd om het afreken proces te vereenvoudigen en aan te sluiten op een krachtig abonnementen platform Mollie, die de abonnement betalingen afhandelt.
appency
Bekijk hier het resultaat: www.go-lemon.nl
Dit project loopt nog.

zoho inventory zoho inventory zoho inventory