Appency BIE App

BIE Events

Bring it Entertainment(BIE) heeft via Facebook contact met ons opgenomen en we hadden een zeer aangenaam gesprek. BIE is een evenementen organisator in de Verenigde Staten die aam een nieuwe website en een bijbehorende app aan toe was. BIE heeft een solide aanwezigheid op de evenementenmarkt en een groot netwerk van partners (evenementen locaties, DJ’s enz.).

Vereisten

BIE wilde een website waarop promoters zich gemakkelijk konden abonneren op een lidmaatschap, waarmee ze evenementen konden maken en promoten. Enkele andere vereisten waren integratie met Eventbrite, PayPal-betalingen en sociale media. De bezoeker zou heel gemakkelijk en snel een evenement kunnen boeken en het met vrienden kunnen delen op sociale media of andere kanalen.

Levering

We hebben een aangepaste evenementen-App gemaakt in combinatie met de WordPress-backend. De focus lag op de evenementen pagina, waarbij je aangepaste berichten kon plaatsen met functies zoals het boeken van tickets. Wij hebben een tevreden klant erbij die ons de hoogst mogelijke waardering gaf voor het project. Momenteel werken wij al aan de volgende versie (grote update) van het project.
Je kan hier de app voor iPhone en hier voor Android downloaden.

zoho inventory zoho inventory zoho inventory