airsoftnation appency

AirsoftNation

Airsoft Nation is de grootste Airsoft-organisatie in het Verenigd Koninkrijk. Airsoft Nation is een centrale hub voor haar branche (airsoft). Waarbij de community, informatie en middelen allemaal op één plek samen komen.

Vereisten

Graham van Airsoft Nation vroeg ons om twee belangrijke kenmerken van hun ionische app opnieuw te creëren: Thema & Geïntegreerde kaart. Beide verbonden met hun solide WordPress-backend systeem. Het thema moest mobiel gefocust, intuïtief en gemakkelijk te beheren zijn voor alle gebruikers. Er ontbrak aan Google maps een integratie met het backend systeem module ‘GeoDirectory’ en single-touch navigatie.

Levering

Gebaseerd op de wireframes van de client, zijn we begonnen met het kernonderdeel van de app: het thema. De profielpagina bestond uit een profielfoto en een vervolgkeuzelijst om door het menu te navigeren. We hebben de wireframes genomen en het gebruiksvriendelijk gemaakt door een verticaal menu te maken. Twee vegen naar links en rechts.

appency airsoftnation
Oud thema

appency airsoftnation
Nieuw Thema

Het is dus niet nodig om deze grote verandering verder uit te werken. uiteindelijk zegt een foto meer dan duizend woorden.
Ten slotte hebben we native google map-integratie gemaakt en geïmplementeerd, verbonden met GeoDirectory in WordPress. We hebben dit gedaan door gebruik te maken van de REST-API van GeoDirectory.
Download app op Play Store
Download app op iTunes Store

From the start easy to communicate throughout the day, always willing to assist and explain the current situation, throwing screenshots and giving updates throughout the development cycle.

zoho inventory zoho inventory zoho inventory