affiliate summit

Affiliate Summit

In 2003 richtten Shawn Collins en Missy Ward een Affiliate Summit Conferentie op met als doel educatieve sessies te geven over de nieuwste brancheproblemen en het bevorderen van een productieve netwerkomgeving voor aangesloten marketeers. Sindsdien is het merk Affiliate Summit Inc. uitgegroeid tot Affiliate Summit Social Events, Performance Marketing Summit, FeedFront Magazine en meer.

Vereisten

Samen met AppPresser, waar we een Node.js server voor gebouwd hadden eerder dit jaar. Ze vroegen om een app om het verbinden van alle bezoekers tijdens de conferentie mogelijk te maken op een leuke wijze. Het doel dat omschreven werd was simpel: bezoekers moeten andere bezoekers kunnen goedkeuren of afwijzen en bij goedkeuring met elkaar kunnen chatten. Als belangrijke referentie kregen we de app ‘Tinder’, het moest daarop lijken in zijn essentie. Wel met een andere match algoritme en andere nuances.

Levering

Voor dit project hebben we gekozen om het Ionic Framework te gebruiken. Omdat de klant een belangrijke design referentiekader had, waren we met het design redelijk snel klaar. Onze focus zat op het algoritme, inloggen met SSO (single sign on) en een solide backend. Een korte samenvatting van elk element:

  • Match Algoritme: gebruikers krijgen suggesties gebaseerd op twee variabelen; interesses & woonplaats.
  • Inloggen: hiervoor hebben we een SSO verbinding gemaakt met het CRM systeem van Affiliate Summit.
  • Backend: om alles te beheren en te monitoren, hebben we gekozen voor WordPress i.c.m. Buddypress als backend systeem voor deze app. Deze hebben we onbreekbaar beveiligd en prestatie gefocust ingericht.

Android: Download
iOS: Download


zoho inventory zoho inventory zoho inventory